Pages

12/30/11

Slipping Away lyrics - Greyson Chance

'Cause it only breaks my heart, to see you goin through this to see you
Goin through this and there's nothing that I can do and it only breaks my
Heart, you don't havta do this I'v got nothing to hold on to

'Cause you keep slipping away, a little bit more everyday now feels like I'm
Running in place you keep slipping away away just when I get you alone it
Feels like I'm on my own like the tears running down on your face you keep
Slipping away away, you keep slipping away

And it only makes me sad I think we almost made it, girl we almost made it
You know as well as I and I take you in my arms, pull you close to me but
Every time I try 
You keep slipping away a little bit more every day now feels like I'm
Running in place you keep slipping away away just when I get you alone it
Feels like I'm on my own like the tears running down on your face you keep
Slipping away away you keep slipping away

Should I give up? should I let go? my mind says yes but my heart says no,
My heart says no, my heart says no

'Cause you keep slipping away, a little bit more every day now feels like
I'm running in place you keep slipping away away cause you keep slipping
Away (oooh you you)

'Cause you keep slipping away, a little bit more every day now feels like
I'm running in place you keep slipping away away just when I get you alone,
Feels like I'm on my own like the tears running down on your face you keep
Slipping away away you keep slipping away ( you keep slipping away )

Take A Look At Me Now lyrics - Greyson Chance

So long to electric fences
Not much left for me to run from now
Guess I'll turn myself around
I'm putting down my defensess
These wings are gonna take me off the ground
It's freedom sweet as sound
And I'll admit that I was wrong
And it is obvious that I'm
Finally taking my fist down

Would you stop and take a look at me now
Could you stop and take a look at me now
When your standing right in front of me
Your looking at the positive that was negative
Would you stop and take a look at me now

Don't know what you get tomorrow
Not sure where I want to go tonight
Isn't that what lifes about
So long for the fear and worry
Lets go and you wont be sorry
I'll be the one that gets you out
Chase the demons out tonight
You can see how fast they run
When you turn the lights will shine

Would you stop and take a look at me now
Could you stop and take a look at me now
When your standing right in front of me
Your looking at the positive that was negative
Would you stop and take a look at me now

And it gets more beautiful it gets more beautiful
As the sun turns into rain
And the hurt turns into shame
And it gets more wonderfull it gets more wonderfull
Can you get this through your brain
That you can not lose again

Would you stop and take a look at me now
Could you stop and take a look at me now
When your standing right in front of me
Your looking at the positive that was negative
Would you stop and take a look at me now

12/28/11

More Than Words

study week!!!

                      wish me luck :)

Pembangunan diri
Calculus (math kejuruteraan)
Circuit Analysis
Material science (more to physics and chem)

wish me luck ye...


LET'S PRAY....................................AMIN...

p/s: i love u mom..

11/15/11

Dakota Goyo Bio



Dakota Goyo was born in Toronto, Canada. Goyo appeared in his first commercial as an infant. His television debut came at the age of 5 in the CBS pilot Ultra (2006) His natural acting, emotional range and ability to memorize scripts at such a young age landed him roles in numerous television and animation series. Not new to acting, Goyo continued at a steady pace and achieved principal and leading roles in both film and television. Happiest when performing, young Goyo displays a confidence and maturity that is beyond his years.

His featured television work includes: Disney's JoJo's Circus (2003), Ultra (2006), Super Why (2007), The Murdoch Mysteries (2008), The Listener (2008), My Neighbors Secret (2009), Happy Town (2009) and a recurring role as Timmy Tibble on the popular children's television series: Arthur (2009---). Dakota also completed a series lead role in the ABC Pilot: Solving Charlie (2009). Goyo played (Charlie). An orphaned child who has an IQ of 190 and helps his long lost brother, an aspiring detective (Jimmy Wolk) to solve crimes.

Dakota has an extensive and impressive list of credits in Feature Films. His first lead role in a feature was completed at the tender age of 6 as Teddy Kernan in Resurrecting the Champ (2007) for which he received accolades, rave reviews and was nominated for a Young Artist Award. By age 7 Goyo was starring alongside Susan Sarandon and Christopher Plummer in the Feature film: Emotional Arithmetic (2008). By age 9, Dakota appeared as Jack Carter in the Feature Film Defendor (2009) opposite Woody Harrelson.

After a nationwide search by Dreamworks Studios in early 2010, at the age of 10, Dakota was chosen to play the lead role of MAX in the Feature Film: Real Steel, co-starring Hugh Jackman. Set for release in October 2011, the film is produced by Steven Spielberg and directed by Shawn Levy.

By late September 2010, Goyo had finished filming Real Steel and was cast in the highly anticipated Marvel Feature THOR, set for release in May 2011. Goyo plays the role of Young Thor opposite Sir. Anthony Hopkins and directed by Kenneth Brannah.

No stranger to voice work, then 11 year old Goyo was cast as Jamie in the Dreamworks Animation feature Rise of the Guardians (2012). Also starring Alec Baldwin, Jude Law, Hugh Jackman, Chris Pine and Isla Fisher.

Judging by such notable performances, stellar reviews and upcoming projects, this sweet-faced child is emerging as one the most exceptional and intriguing young actors of our time. Reportedly, with his remarkable work ethic and natural talent, this child will not be forgettable any time soon and undoubtedly will be one to watch for many years to come.

<

10/23/11

Racing rocked by second horror crash in a week: Motorcyclist dies after being flung headlong from his bike during Malaysian Moto GP




Tragic: Marco Simoncelli of Italy and San Carlo Honda Gresini has died following a crash involving Valentino Rossi and Colin Edwards during the Malaysian MotoGP in Sepang, Malaysia
Tragic: Marco Simoncelli of Italy and San Carlo Honda Gresini has died following a crash involving Valentino Rossi and Colin Edwards during the Malaysian MotoGP in Sepang, Malaysia
Italian motorcyclist Marco Simoncelli died in a horrific crash at today's MotoGP race in Malaysia, organisers have said.
The 24-year-old was flung from his bike and skidded across the track, before apparently being hit by competitors Colin Edwards and Valentino Rossi.

The fatal accident comes just a week after British IndyCar racing driver Dan Wheldon died after crashing in Las Vegas.
Simoncelli's bike was smashed to pieces after his dramatic loss of control in the second lap.
The unconscious rider was taken to the medical centre at the track in Sepang for treatment, but his injuries to the chest, head and neck were too serious for him to be saved.
Organisers cancelled the race soon after Simoncelli's accident and said in a bulletin reported on website Autosport: 'Race cancelled as the medical centre staff is focusing on treating Marco Simoncelli and track action cannot be resumed in the current circumstances.'

The rider, who only moved up to MotoGP level last year, was given CPR in the ambulance, while his appalled devastated mother and father wept in shock and fans huddled near the track sobbed with fear.
The CPR continued at the medical centre for 45 minutes but Simoncelli was declared dead at 4.56pm local time.
The rider's girlfriend Kate looked ashen-faced and she walked through the deserted MotoGP garages.
Simoncelli's fellow Honda rider Dani Pedrosa said: 'In a tragedy like this there is not much to say. I just want to give my condolences to his family and all the people who love him.' 
Pedrosa, who had fallen out with Simoncelli earlier in the season, added: 'I've been with his father and all we

10/10/11

JOM gegarkan UKM....!!!

Inilah antara program sabtu ini iaitu pada 15hb October 2011 di Universiti Kebangsaan Malaysia.
BEST TAK???
Hah..kalau best mai datang UKM hujung minggu nie...memang banyak aktiviti time tu nanti.
Jangan lepaskan peluang anda untuk beramah mesra dengan artis2 seperti HUJAN...
kakakkakakkakaka....


Yuran free rasanya...hadiah memang lumayan..johan rm1500

Main tendang2 pun ade...

Hujan + Najwa Latif akan buat persembahan di DECTAR..
Bekas pelajar ukm...jom jumpa dia...

Harapan anda nadi kami...wah dah macam  parti politik pulak....wkwkkw


MEnarik kan????
JOM!

10/9/11

Kedewasaan Ini



"TROUBLE IS A FRIEND"

KAPANKAH AKU PUNYA SAHABAT YANG BOLEH
DIAJAK KELUAR, 
PERGI BELAJAR DI PTSL 
DAN 
PERGI MANA2 LAH....?




p/s: kau lah sahabat dunia dan akhirat..thankz for all u have done to me until i get what i have now...kedewasaan telah membuka mata ini....pengalaman telah mengajar untuk mematangkan diri...














TANPA KAWAN KITA AKAN
















And Finally this could be happened...



Hargailah sahabat anda. Kehilangannya tidak dapat dijual dan dibeli mahupun didapati. Sayangilah meraka sebelum terlambat...:)

Arti Sahabat Sejati



Keberadaan seorang sahabat sejati begitu penting dalam hidup ini. Begitu dalam makna dan arti dari sebuah persahabatan. Dan teramat sangat tidak mudah untuk menemukan seseorang yang layak dan pantas untuk dijadikan seorang sahabat dari sekian banyak teman yang kita punya.
Bagi saya, sahabat itu bagai embun pagi tatkala matahari akan menyinari bumi ini. Merasakan ketika kebahagiaan datang menghampirinya, saya juga akan loncat kegirangan. Ketika dia bersedih dan luka, saya mampu mengeluarkan air mata dan merasakan bahwa betapa saya tidak ingin ia tersakiti. Merasakan ‘kehangatan’ dan kenyamanan ketika bersama saling berbagi cerita. Merasakan bahwa di setiap langkah ia ada dalam ingatan dan selalu ingin menyenangkan hatinya di mana pun ia berada.

Sahabat sejati adalah sahabat yang tidak punya hati nurani untuk menusuk dari belakang atau menjadi duri dalam daging dan tidak memiliki rasa iri dan dengki. Saling memberi dan saling menerima tanpa ada embel-embel azas pemanfaatan.
Ketika seseorang yang sudah kita anggap sebagai sahabat, namun pada satu ketika ternyata dia diam-diam menginginkan dan melakukan sesuatu yang pada dasarnya tidak pernah terpikirkan oleh kita,  apa yang harus diperbuat dan apa yang bisa kita rasakan? Kekecewaan yang sangat dalam dan terlukalah sudah hati dan rasa… Ini sebuah pertanda bahwa ia sangat tidak pantas untuk dijadikan sahabat. Mungkin saja kedekatan yang selama ini tercipta memiliki dua arti yang berbeda. Keberadaanya yang kita anggap sebagai sahabat, namun alangkah malangnya ternyata ia tidak memiliki pengertian dan pemahaman makna keberadaan seorang sahabat. Ia hanya teman dekat atau justeru hanya teman biasa saja…
Sungguh tidak mudah menemukan seorang sahabat!
Teman sanggup merampas orang yang kaw cintai
Tapi sahabat akan menjadi mata-mata menjaga orang yang kaw cintai
Teman akan memberi mu senyuman
Tapi sahabat memberi mu kebahagiaan
Teman akan memberi mu setangkai mawar
Tapi sahabat memberi mu setangkai melati
Teman akan menikam mu dari belakang
Tapi sahabat akan menampar mu dari depan
Teman akan menceritakan mu yang tidak benar tentang diri mu
Tapi sahabat akan tutup mulut dengan kesalahan mu
Teman hanya menerima kelebihan mu
Tapi sahabat akan menerima kekurangan mu
1000 teman datang saat kamu tertawa
Tapi seorang sahabat akan datang saat kamu berderai air mata
Hiasilah kehidupan ini dengan senyuman karena ia melambangkan kehidupan yang harmoni
Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya
Akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya
Dan hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya
Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinari
Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan
Sahabat sejati menjadi pendorong impian
Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan yang benar
Sediakanlah waktu tertawa karena tertawa itu musiknya jiwa
Sediakanlah waktu untuk berfikir karena berfikir itu pokok kemajuan
Sediakanlah waktu untuk beramal karena beramal itu pangkal kejayaan
Sediakanlah waktu untuk bersenda karena bersenda itu akan membuat muda selalu
dan sediakanlah waktu beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa…
Sebuah KATA MUTIARA SAHABAT DALAM BAHASA INGGRIS yang sangat tepat untuk mengekspresikan keberadaan saya untuk seorang sahabat;
I smile with whom I like…
I cry for whom I care…
I share with whom I really like…
I laugh with whom I enjoy…
I care only to those whom I never want to loose… 

10/8/11

Apabila Budi X Dikenang



AKU XDA MOOD!!!! TIDURR!!

SUMPAH AKU X AKAN BAIK DENGAN MEREKA LAGI...
FUCKS OFF!!!


so morals of the story are janganlah tidak mengenang budi wahai manusia and buat baik berpada-pada buat jahat jangan sekali

10/7/11

Aku Bisa Akhirnya

Petang ni cuba lagu ini pulak..menjadi juga akhirnya..cuma masalahnya kod lagu ini x hafal lagi... Syukur aku sudah bisa main gitar..dan banyak lagi yang patut aku pelajari di hari-hari yang seterusnya...moga keazaman untuk bermain gitar terus berkekalan..

Pasti korang tertanya kenapa aku bermain gitar kan???

INilah sebabnya:
  1. untuk mendapatkan kredit ko-k..jadi aku masuk kesenian kerana apa yang aku dengar kelab kebudayaan ukm menawarkan 3 jam kredit sekiranya aku aktif dan terlibat dalam apa aktiviti2 sekalipon..
  2. Aku jelez sama orang yg pandai bermain gitar..jadi kalau dia bisa kenapa aku x boleh kan kan kan...
  3. Aku bertekad ingin mengembangkan bakat dalam bidang muzik terutama bermain peralatan2 muzik...
Moga2 sepanjang bergelar mahasiswa universiti aku mampu bergiat aktif dan terlibat dalam semua aktiviti pon sama ada berkenaan akademik mahupun kokurikulum...Amin..
Sekian..aku mau main lagi...


MAY - Sendiri chords and lyric

Am Dm
Dinginnya di malam ini
G Am
Suasana pilu
Am Dm
Terkenang daku kembali
E Am
Sejarah silam



Am Dm
Setelah engkau pergi
G Am
Sepi hatiku
Am Dm
Terpadamalah api cinta
E
Musnah harapan



F
Mengapa engkau sanggup
G
Mengubah fikiran
F
Hanya kerana
E
Peristiwa itu



F
Kau hancurkan kota cinta
G
Yang kita bina bersama
C E
Di masa Yang lalu



C G
Kini aku terus tersiksa
F G
Oleh kepalsuan cintamu
C G
Tinggallah aku sendiri
F E
Menanggung derita ini



Am Dm
Setelah engkau pergi
G Am
Tertutup hatiku
Am Dm
Tak mungkin bercinta lagi
E Am
Biarku sendiri

10/5/11

Hero Boy Bercerita

kisah hari ini..

Hari ini aku bersemangat. Pertama kerna ada sesi bergambar di fakulti kejuruteraan dan alam bina (FKAB). Tetapi sayangnya hari hujan pulak masa kitarang nak bergambar utk candit photo.. OMG!!!

Tentang pelajaran.
hari ini ada satu kelas aja. Iaitu Fizik Untuk Jurutera (KKKL1134). Dia lebih kurang cam fizik tu lah cuma dia ada campuran kimia dan math..Dan aku x paham pun apa DR. tu merepek.. Yang syoknya kelas pembangunan diri (PD) dibatalkan.. So in the evening i'm fully free.. Aku isi dengan berlatih untuk bermain gitar. 

Kodnya dah ada cuma masalah nya bila nak tukar kod itu masih x sempurna lagi..Aduh!!
Esok ada perjumpaan untuk kelab muzik moden. Aku akan pergi juga kerana aku mahu kembangkan bakat dalam bidang muzik ini. Kemungkinan aku akan pergi dengan si ADI yang memang pandai main gitar.. Aku jelez sama adi so that is why i wanna play guitar.

Pagi esok ada 2 kelas iaitu Teori Litar dan juga calculus. Calculus @math esok ada kuiz.. Dahla aku belum study lagi kerana tadi aku tengah siapkan latihan dari connect. Itupun belum siap lagi. Moga kuiz esok aku dapat jawab dengan tenang. AMIN...

Esok macam malas aku nak pergi latihan bola tampar...wkwkkw..oklah...aku dah nak tidur...Selamat Malam Semua..

Bola Tampar

Inilah gambar kitarang lepas main bola tampar atau lebih dikenali sebagai volleyball atau juga dikenali dengan main tampar-menampar. Hehhehehe. Kolej aku KRK (Kolej Rahim Kajai) telah mendapat Tempat Ke-2. Dan juara telah diungguli oleh KTHO. Memang dorang sangat hebat. Apa tak nyer dorang dah berlatih lama dah. Kitarong baru berlatuh 3 hari dah dapat masuk final dan dapat hadiah. Bangganya kitarang..wkwkkwk..


Dari kiri : rasidi,que,mart(aku),adly,amrul,aiman,syawal

Inilah roomate aku. Panggil dia ash..hehhe

Kepenatan dan menuggu pusingan seterusnya..tetap bersemangat

Latihan sekejap..warming up..

bergambar dah dapat hadiah wkwkkwkw..

hahaha..berlagak lebih..yang org baru kat dlm gambar ni nama dia faiz. kat
kolej aku dia dipanggil abang hensem..wkwkkw

Bergambar lagi. xpuas bergambar

Aku lah..ganteng x?

Am...

10/4/11

Hiba

Sebenarnya nak upload gambar..tapi malas nak masukkan memory card ke dalam laptop jadi aku cuma ckap aja....

Aku masih bingung dengan hidup menjadi seorang mahasiswa di UKM.. Aku x tau nak buat apa..Jadi banyak aku tertinggal.. wkwkwkwkw...:)

Aku juga masih bingung sebenarnya. Aku hidup kerna apa? Apa tujuan nya? 

Aku x tau jawapan nya apa...

10/2/11

Hari Yang Bersejarah Kepada Empunya Blog

Perang DECTAR...

bestnya semalam. Walaupun kalah untuk persembahan Malam Seni Berputik UKM 2011 namun semangat tidak mudah luntur untuk turut serta dalam perang DECTAR yang sangat hangat antara KKM,KRK,KTSN dan KPZ.. Memang tradisi KRK(kolej aku la tu) tetap mengungguli perang DECTAR itu.. bangganya aku.. 

Walaupun kalah aku puas kerana aku performance di khalayak ramai.. memang cukup ramai..

Memang best.. Dan hari Ini juga Sejarah bagi aku kerana aku sudah pandai walaupun baru sikit bermain gitar.. Aku ingin berterima kasih kepada ADI yang mengajar dalam mas 1 jam sahaja.. Tapi baru tahu lagu Wali Band saja bertajuk Baik-baik sayang...

TEtapi semangat mahu belajar masuh berkurang.. aku harap satu hari (dalam minggu ini) aku dapat ubah tabiat buruk ini..

dan seriusly aku suka UKM dan duduk di Kolej Rahim Kajai.. Memang best.. 

Dan diharapkan duduk di UKM ini aku dpt belajar sambil memperbaiki diri sendiri dengan kehidupan yang lebih sempurna..Amin

Aku juga mengharapkan aku mendapat pointer yang tinggi untuk SEM 1 di UKM ini...Amin...Tiada yang mustahil.. bukan kah begitu teman-teman...

Baiklah sekian saja nukilan kali ini..aku mahu belajar Fizik kerana khabarnya esok ada kuiz...bye..

9/17/11

I says "Life Is Fun"

Lama tak buat entry untuk blog..bukan kerana malas tetapi kesibukan yang memang tak dapat dielakkan..ditambah lagi dengan aktiviti2 kolej...3minggu sudah berada di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dan juga telah bergelar sebagai seorang mahasiswa memang meletihkan...hahaha. Pandangan aku lah...kerana 1st day di UKM dah ade assignment....WTF!!!!..Memang melemahkan semangat betul la....wkwkwkwkw...Tetapi keran cita2 ingin menjadi seorang jurutera (kononnya la) wkwkwk terpaksa la tempuhi sahaja....


calculus

Dah la nota semua kena download dari SPINWEB....nie kalo x rajin habis hancur kat UKM nie kunk


Sepanjang berada di UKM memang banyak ragam2 manusia yang menyeronokkan. Ada la sekali2 tu membosankan juga...what to say because this is life...

Walaupon dah 3mingu di UKM ade orang tu masih tak mahu reply sms kite (wkkwkwkw)..Banyak sombong...ya! takut terlupa aku minta maaf la kepada2 friend di FACEBOOK kalau aku tak reply chat dan comment sebab busy...Jadual pon belom buat lagi nie hah....camne nie... Otak pon baru nak cair since 4 bulan duduk di rumah dengan facebooking memanjang...

CALCULUS!!!! This will be worse....ade ke ptt tibe2 masuk bab 10...bab 1-9 kena belajar sendiri la? Dah la x pham...

BH-501
Nie la teman aku sejak beberapa hari yg lepas...kalau xde nie hah..maybe aku dah jadi gila dah..hahhaha..like this ..


stress doh...
LAgi 1 aku...nie la aku paling tensions (need unwind) fak aku dari kolej bapak ar jauh!!!!!!.......zzzzzzz!

okey la...nnty post balik...aku nak tidur la...wkkwkwkw...

LAst Sekali...nie hah!!

8/16/11

Warnai Kamar anda

Hari ini aku nak share dengan korang benda yang memang cantik la..
Benda ini untuk menghiasi kamar tidur anda dimana decoration" ini boleh didapati di pasaran..
Nah..cucilah mata kamu semua dengan pelekat dinding yang sangat cantik sekali ini..





8/15/11

Suatu Hari

HAI..
Selamat Beristirehat kepada semua..
Hari ini aku cam nak x nak sajer tulis post ini..Oleh kerna nak juga ku tulis juga lah post kali ini...yang pasti pendek jer..
TERUS BACA KERNA ENTRI KALI INI LEBIH MENARIK DARIPADA YANG BIASA..
hehehehehehe....


Semalam aku pergi ke JUSCO setiawangsa.
mesti semua tau kan camne JUSCO yang ada taman dan yang memang cantiklah daripada yang lain.
x cayer kew...

nah cube tgk..


puas...pergi lah tgk..memang cantik lebih2 lagi waktu malam...
memang  KAWW!!

dah la..kalo nak tau lagi pegi jer JUSCO setiawangsa..

Walaupon menarik tapi tetap susah hati juga kerna........FULLSTOP...wkwkwkkwk

8/14/11

Arti Sahabat Dan Keagungan Cinta

hai pembaca" dan blogger" sekalian.
Apa khabar ya?
diharapkan baik" sahaja di bulan puasa ini...
Kali ini aku ingin share korang tentang kehidupan empunyer blog.
Pertama sekali akulah orang SARAWAK dan bangga dilahirkan disana.
Kamek orang dari keluarga susah macam pepatah nie kate "kais pagi makan pagi, kais petang makan malam"
wkwkwkwkwk

Dipendekkan cerita sekarang aku dah besar.
dah 19 tahun dah.

Inilah kawan dunia dan akhirat aku yang telah membimbing aku. Terima kasih kepada Mcdowell Banta.
p/s: kalo xder dia nie xtau la apa yg aku dapat skarang ini mungkin x tercapai..
My friend.
kami berpisah semasa di Tingkatan 4... dia bersekolah di SINI dan saya bersekolah di SITU..
Dan kami terpisah lagi kerana 28 ogos ini budak ni pergi ke POLAND dan saya tetap stay di MALAYSIA...
Kami ambik bidang yang berbeza.
dia kedoktoran dan saya kejuruteraan

8/9/11

Tolong Kami Bantu Kami

Dalam dunia ini memang sukar untuk mendapatkan sesuatu...btol x? Aku pon sama. Hanya orang yang ada duit dan kaya sahaja yang mampu merealisasikan apa yang mereka mahukan. Ya..hidup memang sukar dan bukan senang seperti yang kita selalu gambarkan. Yang penting kita terus mara ke hadapan melewati rintangan yang penuh onak dan duri itu..Jiwangkan ayat aku. Jadi sesama la kita menolong antara satu sama yang lain. 
Langkah pertama kamu haruslah mengklik link yang ada dibawah itu. Satu klik ini amat bermakna kepada sesiapa yang amat memerlukannya,

Ini linknya..HERE.

Langkah seterusnya kamu bisa(boleh) mengklik link2 yang berikutnya. Ingat satu klikan ini sangat membawa perubahan besar dalam hidup org yang memerlukannya..
aku berterima kasih kepada2 yang telah mengklik link2 tersebut...terima kasih

Chong Wei tidak bimbang

pix_gal0
Sentuhan tampak karat ketika buka gelanggang benam Saensomboonsuk

JAGUH perseorangan negara, Lee Chong Wei menegaskan dia tidak bimbang walaupun sentuhannya tampak berkarat dan tidak begitu tajam ketika melepasi halangan pusingan pertama Kejohanan Dunia di Arena Wembley, semalam. 

Air terjun tercantik di dunia

Aku suka berjalan-jalan menikmati keindahan alam semester di muka bumi ini. Namun masalahnya aku tidak mempunyai wang kerna aku seorang pelajar lepasan matrukulasi jer. Aku belum pon merasakan kehidupan di Universiti2 yang terdapat di Malaysia. Ok kite teruskan ke isu yang sebenar. Panjangnya Admin laskar pelangi blog ni merepek..
Kali Ini Admin ingin share kan post kali ini dengan iar terjum yang tercantik, terbest dan memang KAW la...Ade banyak gambar..Korang layan la ya...

Angel Falls, Venezuela



15 jalan raya tercantik di dunia


Kalau lah Malaysia ada jalan raya macam ini kan best. Boleh lah sedut udara segar, bercuti-cuti, kurangkan global warming. Korang tau tak Malaysia negara Ke-3 pelepasan carbon dioxide (co2) terbanyak di dunia.. Nah bersihkan nama negara Malaysia yang terindah ini dan negara teraman di asia selain Brunai Darussalam.. Maju Malaysia...

15. The Overseas Florida Highway - Florida Keys


8/6/11

Tutorial tukar template blog

Menukar template blog dapat mengubah rupa blog asal kepada paparan yang lebih menarik.
Adalah biasa bagi seseorang pemilik blog inginkan blognya tampil menarik berbanding template asal.
cara tukar template blog