Pages

10/5/11

Hero Boy Bercerita

kisah hari ini..

Hari ini aku bersemangat. Pertama kerna ada sesi bergambar di fakulti kejuruteraan dan alam bina (FKAB). Tetapi sayangnya hari hujan pulak masa kitarang nak bergambar utk candit photo.. OMG!!!

Tentang pelajaran.
hari ini ada satu kelas aja. Iaitu Fizik Untuk Jurutera (KKKL1134). Dia lebih kurang cam fizik tu lah cuma dia ada campuran kimia dan math..Dan aku x paham pun apa DR. tu merepek.. Yang syoknya kelas pembangunan diri (PD) dibatalkan.. So in the evening i'm fully free.. Aku isi dengan berlatih untuk bermain gitar. 

Kodnya dah ada cuma masalah nya bila nak tukar kod itu masih x sempurna lagi..Aduh!!
Esok ada perjumpaan untuk kelab muzik moden. Aku akan pergi juga kerana aku mahu kembangkan bakat dalam bidang muzik ini. Kemungkinan aku akan pergi dengan si ADI yang memang pandai main gitar.. Aku jelez sama adi so that is why i wanna play guitar.

Pagi esok ada 2 kelas iaitu Teori Litar dan juga calculus. Calculus @math esok ada kuiz.. Dahla aku belum study lagi kerana tadi aku tengah siapkan latihan dari connect. Itupun belum siap lagi. Moga kuiz esok aku dapat jawab dengan tenang. AMIN...

Esok macam malas aku nak pergi latihan bola tampar...wkwkkw..oklah...aku dah nak tidur...Selamat Malam Semua..

Bola Tampar

Inilah gambar kitarang lepas main bola tampar atau lebih dikenali sebagai volleyball atau juga dikenali dengan main tampar-menampar. Hehhehehe. Kolej aku KRK (Kolej Rahim Kajai) telah mendapat Tempat Ke-2. Dan juara telah diungguli oleh KTHO. Memang dorang sangat hebat. Apa tak nyer dorang dah berlatih lama dah. Kitarong baru berlatuh 3 hari dah dapat masuk final dan dapat hadiah. Bangganya kitarang..wkwkkwk..


Dari kiri : rasidi,que,mart(aku),adly,amrul,aiman,syawal

Inilah roomate aku. Panggil dia ash..hehhe

Kepenatan dan menuggu pusingan seterusnya..tetap bersemangat

Latihan sekejap..warming up..

bergambar dah dapat hadiah wkwkkwkw..

hahaha..berlagak lebih..yang org baru kat dlm gambar ni nama dia faiz. kat
kolej aku dia dipanggil abang hensem..wkwkkw

Bergambar lagi. xpuas bergambar

Aku lah..ganteng x?

Am...